Logo Kaapverdische Eilanden Alles over vakantie naar Gambia!

Prikbord

Gaat u binnenkort naar Gambia en wilt u weten wie er nog meer gaat? Of bent u er al geweest en heeft u een leuke of slimme tip? Plaats uw bericht op het prikbord. Er zijn op dit moment 10 berichten.

Tips
14-04-2017 Plaats een reactie
Tips voor resto, uitstappen, gidsen, ...

Hoi wij gaan op 26 mei as voor 14 dagen naar Gambia, hotel Senegambia Beach. Klopt het dat in deze periode al heel wat eetgelegenheden dicht zijn ? Hebben jullie tips over welke resto's aan te raden zijn ? Welke uitstappen en via welke gidsen ? Alvast bedankt

Tips
02-03-2017 Plaats een reactie
Hotel Djemba Beach Resort

Wij zaten in Hotel Djemba Beach Resort en dat is echt een top hotel!! Eerder zaten we in Senegambia Hotel, ook heel goed. Mensen ga naar Gambia en ontdek dit fantastische vakantieland.

Vraag en antwoord
29-12-2016 Plaats een reactie
All in of niet?

Ik heb interesse om Gambia te ontdekken. Ik kan echter nergens terugvinden of ik best een All In hotel neem of niet. In Thailand bijvoorbeeld, vind ik een All in overbodig. In Turkije en Egypte dan weer niet. Kan iemand mij hieromtrent meer info verschaffen? Groetjes, Ellen.

Esmée (47)

Het is persoonsafhankelijk waar je voorkeur naar uitgaat. Wij hebben gekozen voor All inclusive, en zou dat de volgende keer weer doen. Alleen ontbijt is gangbaarder in Gambia. Wij kozen voor gemak: liever snel lunchen in Resort dan iedere dag naar de "stad" (wij gingen voor Winterzon/kerst). Bovendienhadden wij geen zin m steeds op straat door bumsters aangesproken te worden. Wij zaten op Cape Point, daar zijn wel wat restaurantjes maar ook weer niet zoveel keus. Je zult ook dan redelijk vaak op zelfde restaurant uitkomen. All incl.bij Sun beach hotel is érg goed. Aanrader.

Tineke Kans (67)

Zou ik niet doen. Er zijn zoveel leuke (goedkope) restaurantjes!! Veel plezier!

Vraag en antwoord
15-11-2016 Plaats een reactie
Kololi of Kotu

Ik wil hier in januari naartoe en nu vraag ik me af wat leuker is Kotu of Kololi?

Ton (52)

Kololi is bruisender dan Kotu

Vraag en antwoord
29-10-2016 Plaats een reactie
Weggeslagen strand

Ik lees op Tui dat er strand is weggeslagen vnl. Bij Kololi. Weet iemand hier meer over? En komt dit aan de hele kuststrook voor of is dit alleen zo bij deze plaats?

Vraag en antwoord
13-06-2016 Plaats een reactie
Inentingen

Hoe zit het met inentingen? Zijn die echt nodig als je geen gekke dingen gaat doen, gewoon lekker wilt genieten van rust, strand of wat wandelen.

Tips
09-03-2016 Plaats een reactie
Wat een leuke mensen ontmoet zeg!

Ik ben december 2015 in Gambia geweest voor de eerste keer. Echt een aanrader!

Tips

Hoi wij gaan op 26 mei as voor 14 dagen naar Gambia, hotel Senegambia Beach. Klopt het dat in deze periode al heel wat eetgelegenh...  Bekijk het overzicht

Vraag & antwoord

Ik heb interesse om Gambia te ontdekken. Ik kan echter nergens terugvinden of ik best een All In hotel neem of niet. In Thailand b...  Bekijk het overzicht